1. Home
  2. Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

Notă specială
Persoanele sub 18 ani nu au dreptul să folosească serviciile noastre. Cerem persoanelor sub 18 ani să nu se înregistreze pe bongaflix.com.

Bongaflix este o comunitate online care oferă unelte și soluții pentru construirea relațiilor online. Pentru toți membrii care se califică, Bongaflix este un serviciu gratuit.

În formularul înregistrării online, vă cerem să ne oferiți anumite informații precum vârsta sau tipul relației pe care o căutați.

La discreția dumneavoastră, puteți alege să adăugați și alte informații despre dumneavoastră ca: orientare sexuală, deținere loc de întâlnire, etc. Deși unele persoane aleg să își scrie numele în profil, acest lucru nu este cerut sau obligatoriu.

Cât timp folosiți acest site, căutăm automat anumite informații ca adresa dumneavoastră de ip și adresa de mail. Dacă folosiți forumul, trebuie să știți că orice informație personală identificabilă postată pe forum, poate fi citită, colectată sau folosită de alți utilizatori ai forumului și poate fi folosită pentru a vă trimite mesaje nesolicitate. Nu suntem răspunzători pentru informațiile personale pe care ați ales să le postați pe forum. Ne rezervăm dreptul de a închide conturile utilizatorilor care folosesc aceste servicii nerespectând Termenii de Folosire.

Din când în când, e posibil să trimitem informații membrilor despre modificări ale site-ului.

Nu vom oferi spre vânzare sau închiriere informații personale despre dumneavoastră fără permisiune. Anumite programe de promovare vor folosi informațiile dumneavoastră personale dar nu vom oferi nicio informație care să ducă la descoperirea identității dumneavoastră. Anumite informații, precum parolele, nu vor fi oferite în nicio circumstanță.

Ne rezervăm dreptul de a oferi informații personale când sunt cerute de lege și când considerăm că această acțiune este necesară pentru a ne proteja drepturile sau în cazul acțiunilor judecătorești, procedee legale.

Nu aveți dreptul de a folosi informațiile altor membri cu scop comercial, pentru spam, hărțuire sau amenințări. Bongaflix.com își rezervă dreptul de a închide conturile celor care abuzează de informațiile membrilor sau care violează Termenii de Folosire.

Nu sunt acceptate comentariile rasiale, hating, bullying sau orice alt tip de comentarii care pot aduce lezare persoanelor de pe acest site. Un grup de moderatori va monitoriza în permanență fluxul de comentarii de pe site, iar, fără excepție, acele comentarii care sunt considerate în afara Termenilor de Folosire vor duce la ștergerea conturilor în cauză. Atenție: discutați civilizat, fără injurii la adresa altor utilizatori!

Nu aveți dreptul de a vă oferi parola. Dacă va pierdeți parolă, pierdeți control asupra informațiilor personale și nu suntem răspunzători pentru modul în care aceste informații vor fi folosite. Dacă parola dumneavoastră a fost compromisă, va recomandăm să o schimbați imediat.

O dată înregistrați, veți putea modifică multe informații personale incluzând:
Adresa de mail
Orașul
Parola
Profilul

Va rugăm să va schimbați parola periodic pentru a reduce riscul unei accesări neautorizate asupra informațiilor dumneavoastră personale.

Bongaflix.com are măsuri de securitate pentru a proteja și preveni pierderea, abuzul și alterarea informațiilor sub controlul nostru.